Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2010 20:17 - Лято 2010г./почивки,екскурзии,отмора/
Автор: nappymax Категория: Туризъм   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0



Лято е ! Средата на сезона за летните почивки.По телевизиите дават отчет на управлението на ГЕРБ.А ествествено опозицията критикува резултатите, който самата тя докара през миналото Управлвение.
Но нека не говорим за политика.ЛЯТО Е...

Един съвет от мен:

1. Първо решете какво искате ??!! Много шум и екшън или спокойствие и отмора в горещите дни/който между другото ще стават още по -топли/
2.Колко пари имате ?! Лъжа е че морето е скъпо и по-голяма лъжа е че планината е ЕФФФФФТИНО.

3.Съчетаване МОРЕ-ПЛАНИНА..ВНИМАНИЕ обратното "не е вярно".
Не за друго, но когато първо отидете на планина,а после на море имате неприятното чувство, че малкият басейн, който с много любов са подготвили домакините в планината е като:ЛЕГЕН ЗА КЪПАНЕ НА БЕБЕ.Все пак морето не до колене,напротив то е "БЕЗКРАЙНО".

4.РЕЗЕРВАЦИИ,---МАЙКО МИЛА...туристически агенции,гледки към морето,ALL INCLUSIVE-но по български или по турски с типичното"заповядайте" и "да ви е сладко".За жалост съседите наистина са малко по добри от нас.Но не навсякиде по техните корорти.
Бил съм в Анаталия.Кушадъсъ,и т.н. общо взето това е един Слънчев бряг-но без няоколо да има строежи.

5.За България: А ко искате добра почивка имам пред вид тихо и спокойно място търсете-Синеморец,или Китен/но не през АВГУСТ/-тОВА Е ЗА ЮГ.т.е. за посоката БУРГАС.
Но ако искате на север това са Албена/добре е за семйства с деца/Каварна,Слънчев ДЕН,

6.Ако все пак сте се насочили към екшън, окло Бургас това са Свети Влас,Слънчев бряг, Созопол,а севр  Варна определено Говорим за КАВАРНА,Златни пясъци,Константин и ЕЛЕНА.

7.Във скъпите курорти има много магазини,казина,дискотеки,нощни клубове,докато в по- спокойните места е "като на село".Според мен всичко си има чар.

8.Определете колко пари искате да дадете и няма да остнате разочаровани.
И моля скъпи приятели бъдете реалисти не искайте оригинален часовник "rolex" за 100,оо лв. разбирате ли това е просто невъзможно,за жалсот разбира се !??..Просто тези часовници за символ на успех и  просперитет и наистина струват много/най еффффтините са от порядъка на 15 000 евро/.....следва продължение...


Тагове:   лято,   отмора,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nappymax
Категория: Туризъм
Прочетен: 6399
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031